Effektiv læring

Effektiv læring

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder læring, der gør dig i stand til at lære hurtigere, samt huske det du har lært langt ind i fremtiden. Det du lærer hos os, kan anvendes i stort set alle aspekter i livet, alt fra skolebænken til kontoret. Vi tror på, at alt kan blive lært, så hvorfor ikke lære det på den hurtigste måde?
Begynd nu!

Læring der kan anvendes gennem hele livet

Problemorienteret læring

Brug byggeklodserne til at lære hvad du vil

Byggeklodser

Elite Students forløb fungerer som byggeklodser, som stables oven på hinanden for at lære avancerede teknikker. Anvendelsen af de evner du får i forløbene er i fokus, og kan derfor hjælpe dig mod et konkret mål. Målet er dit eget, personlige mål, og det er derfor op til dig selv i hvilken sammenhæng forløbene anvendes. Dette giver dig mulighed for at sammensætte dit helt eget læringsforløb

white star

Nogle forløb er klassificerede som Basic forløb, som ikke som ikke kræver nogen forudgående evner.
Disse er med til at danne fundamentet til mere advancerede teknikker.

star

Nogle forløb er klassificerede som Advanced forløb, som kræver, at man har gennemført tidligere forløb, som ligger i samme kategori.

Eksempel

Ønsker du at være god til at huske citater eller kortere tekststykker, har du b.la brug for at lære hukommelsesteknikker. Du skal i sådant tilfælde igennem følgende forløb: Memory Palace, Tal Mnemonic Systemet og Dominic Systemet. Dominic Systemet er et advanced forløb som bygger oven på Tal Mnemonic Systemet. Derfor skal Tal Mnemonic Systemet mestres, før man går i gang med Dominic Systemet.